De Waard tent op de camping

CAMPINGS

Tenten in thema

FESTIVALS

Uniek & op maat

MAATWERK TENTEN

3 personen
Compact Fir
De Compact Fir heeft een mooie ontworpen luifel tegen in inregenen. Dankzij zijn opvallende tipi-vorm kleed je iedere camping net even iets anders aan. Zet er een aantal op een rij of in een rondje met een kampvuur in het midden en je elke huurder heeft gelijk zin om te kamperen. Een aantal Compact Firs in combinatie met de
6 personen
Dutch Elm
Voor ieder groot gezelschap biedt de Dutch Elm uitkomst. Er is voor zes personen genoeg ruimte in zowel het woon- als het slaapgedeelte. De Dutch Elm kenmerkt zich door de speciale luifel die extra afgeschermde ruimte geeft. Of je nu een gezin of vriendengroep ontvangt, zij verblijven allemaal in comfort en luxe onder één tentdak.
6 personen
Big Oak
Deze uniek vormgegeven accommodatie is helemaal van deze tijd. Zijn grote ramen en oprolbare deuren zorgen dat elke gast optimaal kan genieten van het buitenleven. De Big Oak biedt ruimte voor 6 personen. Wil je liever een wat kleinere accommodatie? Kies dan voor de Small Oak, welke ruimte biedt ruimte voor 4 personen.De optie voor een geïsoleerde binnentent geeft je, op een eenvoudige wijze, de mogelijkheid het verhuurseizoen te verlengen.De getoonde vlonder en inrichting dienen slechts ter inspiratie en aankleding. De Waard levert uitsluitend het frame en de tent.
4 personen
Round Holly
De Round Holly is een unieke accommodatie. Door zijn enorme raam geniet je nog meer van de natuur. Het raam is eenvoudig af te sluiten middels de standaard meegeleverde gordijnen. De sterke constructie zorgt ervoor dat de Round Holly geschikt is bij alle weersomstandigheden. De Round Holly is nog unieker te maken met zijn waanzinnig ruime luifel en geïsoleerde binnentent. De geïsoleerde binnentent zorgt bij lage temperaturen voor een aangenaam klimaat om in te leven en slapen. De luifel en geïsoleerde binnentent zijn optioneel verkrijgbaar.
5 personen
Giant Fir
De Giant Fir is een opvolger van de Apollo. De Giant Fir is hiermee standaard voorzien van een varioluifel. Hierdoor regent het niet naar binnen en het geeft, ook tijdens een regenbui, de mogelijkheid om buiten te zitten. De Giant Fir is op te zetten binnen 30 minuten.
Previous
Next
3 personen
Compact Fir
6 personen
Dutch Elm
6 personen
Big Oak
4 personen
Round Holly
5 personen
Giant Fir
Previous
Next

Wij staan voor je klaar

Onze mensen

Alle voordelen

Daarom De Waard

Buitengewoon ontwerp
Unieke vormgeving
De Waard tenten zijn al meer dan 70 jaar beeldbepalend op veel kampeerterreinen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar ook door het opvallende en unieke ontwerp.
Alles in Europa
Europees kwaliteitsproduct
De Waard tenten zijn tenten voor het leven. Wij beschikken over een eigen fabriek en specialisten voor het ontwikkelen en produceren van de tenten. Door onze tenten in een eigen atelier te maken kunnen we de beste kwaliteit leveren. Hierdoor bieden De Waard tenten gegarandeerd een lange levensduur.
Alleen de beste kwaliteit
Eigen productiefaciliteiten
De Waard heeft naast de fabriek ook een eigen atelier. Hier voeren we dagelijks reparaties en aanpassingen uit. Zo kunnen wij de beste kwaliteit en op korte termijn de optimale service bieden.
Alles in eigen huis
Ontwerp, productie, verkoop en reparatie in eigen beheer
De Waard heeft alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie en van verkoop tot reparatie, alles gebeurt door onze eigen specialisten. Of je nu op zoek bent naar een basistent, een tent op maat of een vraag hebt, onze De Waard specialisten staan altijd voor je klaar.
Previous
Next