Kom en beleef De Waard

Op 23 maart 2019 is het dan zo ver: Kom en beleef De Waard.


Kom en beleef De Waard

23 maart is de dag dat De Waard in Heerde dit speciale evenement voor elke kampeerde organiseert. In en rondom de winkel staat het de hele dag in het teken van alles wat een ultieme kampeerbeleving geeft. Onder het genot van een hapje en drankje kan je inspiratie op doen voor jouw volgende kampeervakantie.

Beleef De Waard

Bekijk en beleef de tenten en kampeeraccessoires of neem een kijkje bij het promotieteam. Onze specialisten van het De Waard team laten je het ambacht van een De Waard tent zien en leggen je uit wat er zo bijzonder is aan het katoenen (Ten Cate) doek van de tent. Ook staan ze onder de noemer: ‘De Waard geeft raad’, voor je klaar om al je tentvragen te beantwoorden over onderhoud, schoonmaak en reparaties.

Presentatie nieuwe modellen

Al 70 jaar streven we ernaar om de beste tenten te maken en dat lukt ons – we hopen dan jullie het met ons eens zijn – aardig goed. Naast kwaliteit streven we altijd naar innovatie. Tijdens deze dag presenteren wij u van hart de nieuwe collectie tenten voor 2019, waaronder 2 nieuwe tentmodellen. Behalve tenten presenteren we ook onze nieuwste kampeermeubels en accessoires.

Plezier voor jong en oud

Naast presentaties en demonstraties van De Waard zijn er nog tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijke dag van te maken. Ontdek de voortent voor de Kip Vision, bekijk de nieuwste DaXara bagagewagens of demonstraties van de gaafste kampeerproducten van merken zoals Dukdalf, Campingaz en Nomad. En dat terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie, gezet door een professionele Barista en een lekker hapje. Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven.

Je geld is meer waard tijdens Kom en beleef De Waard!

Alléén op 23 maart profiteer jij als bezoeker van de extra De Waard acties. Er zijn diverse acties op onze eigen De Waard tenten, maar ook op kampeerartikelen van de promotieteams van Dukdalf, Nomad en Campingaz.

Tot dan!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan op Facebook, klik hier

of meld je aan voor de Wetenswaard, klik hier.


Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter