Het nieuwe nazomerse evenement van De Waard in Heerde

Het nazomerse evenement om alvast weer in de vakantiesfeer te komen. Blok 28 september 2019 alvast in je agenda.


After Summer Sale

Voor de meesten is de vakantie al voorbij. Om nog in de vakantiesfeer te blijven organiseert De Waard op 28 september van 9.30 tot 17.00 uur een nazomers evenement. Tijdens de After Summer Sale staat de gehele dag in het teken van speciale aanbiedingen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat en noteer de dag alvast in je agenda.

Tent APK

Moet jouw De Waard eens nagekeken worden, heeft hij nu toch echt een onderhoudsbeurt nodig of zit er een scheurtje in het dak? Kom dan op 28 september naar de Brandstore in Heerde. Tijdens de After Summer Sale kunnen wij de tent nakijken en geven we een prijs af voor de reparatie die jij uitgevoerd wil hebben.

Koken op de camping

Ben je benieuwd hoe je op de camping speciale gerechten kan maken in plaats van de alleen maar worstjes en aardappelen op de Skottelbraai? Je krijgt tijdens de After Summer Sale tips en trucs van een doorgewinterde campingkok. Je verrast het hele gezin tijdens je volgende vakantie met jouw heerlijk klaargemaakte gerechten.

UPDATE: Aanbiedingen op retro tentmodellen

Naast de aanbiedingen op accessoires is er een kleine oplage gemaakt van tentmodellen die zich in het verleden hebben bewezen. Tijdens de After Summer Sale staan deze tenten gepresenteerd en kan je de tent gelijk aanschaffen en meenemen. De retro tentmodellen worden alleen als set (inclusief accessoires) verkocht.

Graspieper
De Graspieper was van 2010 t/m 2014 een succesformule als bijzettent. Het strakke lijnenspel op de achterkant en de ronding van voren geven hem die unieke uitstraling. De Tarp die er standaard wordt bijgeleverd maakt hem helemaal af. Setprijs: € 849,-

Graspieper Retromodel - 2019
Specificaties
Nokhoogte achter 110 cm
Hoogte ingang 135 cm
Vloeroppervlakte woon 275 x 200 cm (L x B)
Materiaal tent 340 grams katoen
Materiaal grondzeil bisonyl
Materiaal stokken staal
Kleur beige / bordeaux

Download hier de opbouwinstructie


Jan van Gent
Maar liefst 14 jaar (1993 t/m 2007) zat de Jan van Gent in onze collectie. Dit was natuurlijk niet voor niets. Speciaal voor de After Summer Sale wordt hij helemaal compleet geleverd inclusief gordijn, hordeur, varioluifel en zijschermen links en rechts. 

Setprijs: € 1.875,-

Tijdens de aftersummer sale in September 2019 is er een serie Jan van Gent tenten met gordijn, dordeur, varioluifel en zijschermen verkocht

Specificaties

Nokhoogte achter 240 cm
Hoogte ingang 190 cm
Vloeroppervlakte woon 200 x 320 cm (L x B)
Vloeroppervlakte slaap 2x 230 x 160 cm (L x B)
Materiaal tent 340 grams katoen
Materiaal grondzeil bisonyl
Materiaal stokken staal
Kleur beige / antraciet

Download hier de opbouwinstructie


Stormmeeuw

Met zijn piramide punt aan de achterkant en de mooie ronde voorkant is dit toch een echte eye-catcher op de camping? Dit model zat in het assortiment van 2006 t/m 2011. Nu wordt hij compleet geleverd met gordijnenset, serre-/boogluifel en zijschermen links en rechts. 

Setprijs: € 1.975,-

Stormmeeuw - De Waard

Specificaties

Nokhoogte achter 250 cm
Hoogte ingang 210 cm
Vloeroppervlakte woon 200 x 390 cm (L x B)
Vloeroppervlakte slaap 2x 250 x 195 cm (L x B)
Materiaal tent 340 grams katoen
Materiaal grondzeil bisonyl
Materiaal stokken staal
Kleur beige / antraciet

Download hier de opzetinstructie


Tot 28 september!

Related Posts

Leave a comment