Het coronavirus raakt ons momenteel allemaal en de gezondheid van onze klanten en medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom hebben we reeds diverse (hygiëne)maatregelen genomen, waarbij we ons laten adviseren door de richtlijnen van het RIVM.

Onze winkel blijft voorlopig nog open. Wij doen er daarbij alles aan om de service en kwaliteit die je van ons gewend bent, te waarborgen. Daar doen we met al onze collega’s ontzettend ons best voor, maar het zal de komende weken misschien niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook begrip voor.

Bestelde tenten
Heb je reeds een tent bij ons besteld? Dan ontvang je hierover een e-mail met het voorstel de tent bij jou thuis te laten bezorgen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de bestelde tent de komende periode op te halen. Om het aantal mensen in de winkel te beperken, vragen we je echter wel om een afhaalafspraak te maken met de winkel. Neem voor verdere afhandeling hiervoor contact op met de winkel (0578-694 888, toets 1).

Tent bestellen
Voor advies en het bestellen van artikelen blijf je van harte welkom in onze winkel. Weet je al welke tent of accessoires je wilt bestellen? De bestelling kun je ook telefonisch of via de e-mail doorgeven.

Reparaties
Het kan voorkomen dat een reparatie langer duurt dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Heb je vragen over je reparatie? Neem dan contact op met ons atelier (0578-694 888, toets 2).

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers en willen jou als De Waard kampeerder bedanken voor het vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we samen uitkijken naar het moment dat we weer heerlijk kunnen kamperen. De Waard, zeker in kamperen!

Wij gaan ervan uit dat je, in geval van klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, het bezoek aan onze winkel uitstelt.

Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op via 0578-694 888 of info@dewaardtenten.nl.


Related Posts

Leave a comment