Dit is onze nieuwe accountmanager!

Wij stellen graag aan je voor:
Mariëlle Dekkers

Goed nieuws! Wij hebben een nieuwe collega erbij! Sinds deze maand is Mariëlle Dekkers bij ons team gekomen. Grote kans dat jij haar binnenkort gaat spreken, want ze gaat aan de slag als accountmanager voor heel Nederland. Met haar passie voor kamperen en jarenlange ervaring met campings wil ze aan heel Nederland laten zien wat de waarde is van luxe glamping tenten op jouw camping. 

We stellen haar daarom alvast graag aan je voor:

Mariëlle, vertel eens: wie ben je? 

Ik ben Marielle, 46 jaar oud en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het prachtige Nijmegen. Hiervoor heb ik maar liefst 14 jaar gewerkt bij ACSI, je kent ze vast wel, van de dikke groene camping gidsen. In deze periode heb ik met veel campings contact gehad, en heb ik goed kunnen zien wat er speelt en leeft bij camping-eigenaren.

Leuk! En waar ga jij je de komende tijd mee bezig houden? 
Absoluut! Het kamperen is er bij mij met de paplepel in gegoten. Als klein kind mocht ik mijn eigen tent uitzoeken die ik mee mocht nemen op vakantie. Dit eerste tentje heb ik echt versleten en is zelfs later nog mee geweest op festivals! We kamperen nog elk jaar met het gezin en het liefste gaan we naar Frankrijk. Stadjes bezoeken, boeken lezen, lekker naar de zee, kamperen vinden we heerlijk!

Leuk! En waar ga jij je de komende tijd mee bezig houden?
De komende tijd ga ik vooral camping-eigenaren laten zien wat de waarde is van een glamping tent. Ik kom graag langs om te leren waar de behoeften liggen, maar ik wil camping-eigenaren ook graag uitnodigen bij ons in de showroom om ze te laten zien hoe gaaf product het is. Dat ervaar je het beste als je er zelf eens in eentje kunt staan.

Een mooie uitdaging dus. Waar zie jij vooral kansen liggen? 

Ik wil vooral met camping-eigenaren meedenken en laten zien wat een glamping tent voor hun locatie kan betekenen. Die kansen liggen voor hen bijvoorbeeld in de uitstraling: een glamping tent is erg sfeer bepalend en doet enorm veel met de uitstraling van je park. Het heeft een grote invloed op de beleving van je gasten.

Maar ik wil ze vooral laten zien hoe het verdienmodel in elkaar steekt en hoe ze op basis van glamping tenten een stabiel bedrijf kunnen neerzetten. Zo kunnen camping-eigenaren zich vooral bezig houden met wat ze het liefste doen: hun gasten een heerlijke vakantie bezorgen!

Mooi om te horen. Heel veel plezier en succes toegewenst!