Bijzondere tenten voor bijzondere tijden!

Tijdelijke oplage van 'oudjes'!

Wie kent ze nog? De Kleine Burgemeester en de Kuifuil! Wij hebben een tijdelijke oplage van deze ‘oudjes’ beschikbaar en zijn ze te bekijken bij ons in de showroom. Maar er is meer: ook hebben we een beperkte oplage van de licht gewicht Grote Bonte Specht, en inmiddels is ook de langverwachte Hapro Vista Daktent te bewonderen bij ons in Hattem. Iets voor jou? Kom gerust even buurten na de kerst!

Kleine Burgemeester

De Kleine Burgemeester is een ideale bijzettent wat ruimte geeft aan 2 kinderen. Door het snelle opzetten, is deze tent ook zeer geschikt als trekkerstent voor op doorreis. (€1199 incl. zijscherm)

Kleur: Groen/grijs
Buitendoek: Katoen
Grondzeil: Bisonyl
Frame: Gepoedercoat staal
Nokhoogte: 170 cm
Woongedeelte: N.v.t.
Slaapgedeelte: 250 x 200 cm

Kuifuil

De Kuifuil is de kleinste boogtent in de collectie van De Waard. Het is een compacte, snel opzetbare tent die als ruime bijzettent inzetbaar is, maar die ook voldoende ruimte biedt voor een weekendje weg. (€1199 incl. tarp)

Kleur: Antraciet/grijs
Buitendoek: Katoen
Grondzeil: Bisonyl
Frame: Gepoedercoat staal
Nokhoogte: 135 cm
Woongedeelte: N.v.t.
Slaapgedeelte: 280 x 230 cm

Licht gewicht Grote Bonte Specht

Wij hebben een eenmalige en daarmee bijzondere oplage van de Grote Bonte Specht. Momenteel hebben we een beperkte serie van licht gewicht materiaal, overgebleven na onze verhuizing van onze fabriek in Tsjechië. De tenten zijn opgezet en getest, en door ons klaar gemaakt voor de verkoop. 

Een ideaal model dus om lekker mee rond te trekken! (€1749 incl. tarp + hemel)

Aantal personen: 2
Buitendoek: Katoen licht gewicht
Grondzeil: Bisonyl
Stokken: Gepoedercoat staal
Ingangshoogte: 200 cm
Nokhoogte: 200 cm
Woongedeelte: N.v.t.
Slaapgedeelte:
230 x 370 cm

 

Hapro Vista daktent

Met veel trots presenteren wij het resultaat van onze nieuwe samenwerking met Hapro: De Hapro Vista Daktent. Binnen 60 seconden kun je plaatsnemen op een heerlijk liggend matras, eenvoudig weggewerkt in een hoogwaardige polycarbonaat / PMMA hardshell cover met de bekende tentkwaliteit van De Waard. Ben jij klaar om het hogerop te zoeken?

Aantal personen: 4 personen
Buitendoek: 235 grams katoen
Frame: Gepoedercoat staal / hout
Slaapgedeelte: 207 x 220 cm
Afmetingen gesloten: 218 x 134 x 33 cm
Maten matras: 210 x 205
Materiaal matras: 5 cm koudschuim + 1 cm anti-condensatie mat

Kom jij langs?

De aankoop van een tent begin je met een wensenlijstje, maar jouw keuze maak je altijd op basis van dat onderbuikgevoel dat zegt: Dit is ‘m! Dat gevoel kun je alleen opdoen door fysiek door de tent heen te lopen, te voelen aan het doek en de tent zelfs even te ruiken.  Kom vrijblijvend onze tenten bekijken om dat gevoel eens op te doen:

Bezoek onze

Showroom

Innovatiestraat 6
8051 TC Hattem

Openingstijden kerst

Bekijk de tenten
in onze showroom!

Bij De Waard maken we al 75 jaar tenten. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor campings. Wij weten daardoor goed wat er speelt en welke uitdagingen er zijn. Wil jij graag de tenten zelf bekijken? Bel gerust voor een afspraak in onze showroom! 

Ma 25 dec: GESLOTEN
Di 26 dec: GESLOTEN
Wo 27 dec: 8.30 - 17:00 uur
Do 28 dec: 8.30 - 17:00 uur
Vr 29 dec: 8.30 - 17:00 uur
Za 30 dec: 9.00 - 17:00 uur
Zo 1 jan: Gesloten