Wij bouwen al 75 jaar stormvaste tenten voor campings. Hoe kunnen wij je helpen?

Snel naar

Profiteer van kortingen
tot wel 50%!

ACTIE – Heb jij altijd al een luxe glamping tent willen hebben? Profiteer dan van deze tijdelijke aanbiedingen:

Bekijk al onze luxe tenten

Een verblijf in een tent is een beleving. Zeker voor onze luxe tenten is het fijn om deze in het echt te zien. Toch helpen je graag alvast met een eerste indruk. Daarom geven je een impressie met informatie, foto’s, video’s en brochures: 

Dit is ons nieuwe
glamping magazine!

MAGAZINE – Met trots vertellen we je graag over ons nieuwe glamping magazine: Expedition Glamp! Dit magazine is bedoeld voor campingeigenaren. Voor jou dus. Het staat vol met handige informatie op het gebied van glamping. Een term die een beetje een containerbegrip is geworden, en juist daarom vertellen we je er alles over in dit magazine.

Het goede nieuws is: jij kunt dit magazine gratis online bekijken, en als je liever een echt exemplaar in handen hebt sturen wij je die graag toe!

We praten je bij in ons blog

In ons blog vertellen we je ons laatste nieuws, en helpen we je graag aan een goede vakantie met tips en advies!

Dit was de Kampeer Kick-off 2024

Zaterdag 6 april vond de allereerste editie plaats van de Kampeer Kick-off bij ons in Hattem. Het doel: samen met onze kampeerders het seizoen aftrappen. Wat ons betreft is dat meer dan gelukt dankzij het heerlijke zonnetje en jullie grote opkomst.

Lees verder »

Eens kennis maken?

Bij De Waard maken we al 75 jaar tenten. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor campings. Wij weten daardoor goed wat er speelt en welke uitdagingen er zijn. Wij spreken uit ervaring dat het prettig is om eerst eens kennis te maken, elkaar te leren kennen en vooral de wensen en behoeften van jouw camping in kaart te brengen. Even kennis maken?