Wij bouwen al 75 jaar stormvaste tenten voor campings. Hoe kunnen wij je helpen?

Snel naar

Hoe worden luxe glamping
tenten opgebouwd?

VIDEO – Het opzetten van een tent hebben we allemaal weleens gedaan. Maar het opbouwen van een luxe glamping tent is een heel ander verhaal. Hoe gaat dat precies? Dat laten we je in deze 5 stappen zien: 

Bekijk al onze luxe tenten

Een verblijf in een tent is een beleving. Zeker voor onze luxe tenten is het fijn om deze in het echt te zien. Toch helpen je graag alvast met een eerste indruk. Daarom geven je een impressie met informatie, foto’s, video’s en brochures: 

Op bezoek bij Kampeerterrein Stortemelk

VIDEO – Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland, wie ken het niet? Directeur Jan was één van de eerste die vol vertrouwen aan de slag ging met onze Big Oak en momenteel vier van deze luxe tenten heeft staan. Wij gingen op bezoek bij Jan om te vragen hoe hij zijn vier luxe tenten van De Waard tot nu toe heeft ervaren:

We praten je bij in ons blog

In ons blog vertellen we je ons laatste nieuws, en helpen we je graag aan een goede vakantie met tips en advies!

Eens kennis maken?

Bij De Waard maken we al 75 jaar tenten. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor campings. Wij weten daardoor goed wat er speelt en welke uitdagingen er zijn. Wij spreken uit ervaring dat het prettig is om eerst eens kennis te maken, elkaar te leren kennen en vooral de wensen en behoeften van jouw camping in kaart te brengen. Even kennis maken?