Wij bouwen al 75 jaar stormvaste tenten voor campings. Hoe kunnen wij je helpen?

Snel naar

Gluren bij de buren:
Camping Gorishoekse Hoeve

VIDEO – Waarom ben je gestart glamping? Deze vraag hebben wij voorgelegd aan vier verschillende campingeigenaren, met alle vier verschillende soorten verhuuraccommodaties. Van kleine, gezellige sfeertenten, tot grote luxe glamping tenten voor het hele gezin: vier campingeigenaren doen hun verhaal waarin zij uitleggen wat hun motivatie is voor glamping en hoe zij dit tot nu toe hebben ervaren.

In dit verhaal krijgen we antwoord van Emile Hirdes, van de Gorishoekse Hoeve in Scherpenisse, Zeeland:

Bekijk al onze luxe tenten

Een verblijf in een tent is een beleving. Zeker voor onze luxe tenten is het fijn om deze in het echt te zien. Toch helpen je graag alvast met een eerste indruk. Daarom geven je een impressie met informatie, foto’s, video’s en brochures: 

Dit is ons nieuwe
glamping magazine!

MAGAZINE – Met trots vertellen we je graag over ons nieuwe glamping magazine: Expedition Glamp! Dit magazine is bedoeld voor campingeigenaren. Voor jou dus. Het staat vol met handige informatie op het gebied van glamping. Een term die een beetje een containerbegrip is geworden, en juist daarom vertellen we je er alles over in dit magazine.

Het goede nieuws is: jij kunt dit magazine gratis online bekijken, en als je liever een echt exemplaar in handen hebt sturen wij je die graag toe!

We praten je bij in ons blog

In ons blog vertellen we je ons laatste nieuws, en helpen we je graag aan een goede vakantie met tips en advies!

Eens kennis maken?

Bij De Waard maken we al 75 jaar tenten. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor campings. Wij weten daardoor goed wat er speelt en welke uitdagingen er zijn. Wij spreken uit ervaring dat het prettig is om eerst eens kennis te maken, elkaar te leren kennen en vooral de wensen en behoeften van jouw camping in kaart te brengen. Even kennis maken?

Deze vrijdag
aangepast open:

Vrijdag 8 december zijn wij gesloten vanaf 15.30 uur.

Wij heten je zaterdag 9 december weer van harte welkom! 

Team De Waard