Wij zijn De Waard

Wij zijn De Waard

De Waard is een oer-Hollands bedrijf dat al 75 jaar lang tenten bouwt. Van het produceren van een eerste tentje in een zeilmakerij, zijn we nu inmiddels een internationaal opererend bedrijf en helpen we zowel kampeerders als campings aan een ultieme kampeerbeleving. We stellen ons graag aan je voor:

Het ontstaan van De Waard

In 1947 werd oprichter Machiel geïnspireerd door een vriend om een stormvaste tent te maken. In Nederland staat De Waard bekend als hét merk dat staat voor kwaliteit en stormvaste tenten. Maar hoe is dat ooit gekomen? We vertellen je meer over de historie in Het ontstaan van De Waard:

Dit zijn onze medewerkers​

Wij kunnen je helpen met advies en informatie over tenten, het rendement en andere tips en tricks. Maar met wie krijg je dan te maken? Dit zijn onze experts die je graag te woord staan voor jouw vragen:

Vrijblijvend kennis maken?

Wij weten als geen ander dat het voor een prettige samenwerking fijn is al er de juiste klik is. Met onze huidige klanten zitten regelmatig onder het genot van een kop koffie even met de benen op tafel om even bij te praten. Ook voor nieuwe klanten merken wij dat zowel wij als waarschijnlijk jij het prettig vind om eerst eens even om een vrijblijvende manier kennis te maken met elkaar.

Overigens, maak je geen zorgen hoor. We doen niet altijd onze benen op tafel.