Wil jij de
leukste bijbaan?

Verkoop- medewerker (0-uren flex)

Wil jij geld verdienen mét een vakantiegevoel? Bij De Waard Tenten zoeken we nog een waardevolle kracht voor de zaterdagen en in de vakanties. Ga in gesprek met onze klanten. Praat over hun vakanties. Stel ze vragen over hun kampeerwensen. Ontdek hun behoeftes, en geef ze een advies voor een tent die bij hen past. 

Geen zorgen. Wij helpen je. Je krijgt van ons een goede training en er staat altijd een vaste medewerker voor je klaar om je e te helpen. Ben jij klaar om onze kampeerders verder te helpen? Bekijk dan onderstaande video’s eens om meer over ons te weten te komen. 

Let op: zodra jij deze video’s gezien hebt, wil jij echt graag bij ons aan de slag. Dat is dus geheel op eigen risico… Gelukkig is solliciteren heel gemakkelijk. Meer informatie over de functie en solliciteren kan via onderstaande knop via de website van onze HR-afdeling.

Zien we je snel? 

Wie is de De Waard kampeerder?

Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Sommigen zijn zo gepassioneerd, dat ze zelfs twee keer per jaar met zijn allen een weekend weg gaan om samen te kamperen in hun De Waard tent. Hoewel deze club volledig los staat van ons bedrijf, waarderen we hun passie enorm. Maar hoe is die passie ontstaan? En wat vinden zij zo mooi aan het kamperen in een De Waard tent? Die vraag hebben wij zelf maar eens aan hun gesteld tijdens hun laatste kampeerweekend… afgelopen winter: 

Met speciale dank aan Rolph en de rest van het De Waard Forum!

Hoe maken wij onze tenten?

In gesprekken met klanten hoeven wij doorgaans niet veel te zeggen over de kwaliteit. Een vraag die wij wel regelmatig krijgen is hoe wij onze tenten zo sterk en stormvast krijgen. Daarvoor nemen we je graag mee naar onze fabriek in Tsjechië om een klein tipje van de sluier te lichten… 

Wil jij meer weten? Meer informatie en solliciteren kan via onderstaande knop: