Trots op het resultaat!

Fietstocht TrapVoorToekomst!
levert €6.615,- op!

Op woensdag 5 juni stapten medewerkers van De Waard op de fiets om geld in te zamelen voor het goede doel. De afgelopen weken werd er hard gewerkt om geld op te halen en het resultaat mag er zijn: maar liefst €6.615,- waarvan De Waard meer dan €1.000,- heeft opgehaald. 

Geld inzamelen voor zieke kinderen
Stichting Jaimy zamelt geld in voor onder andere het Prinses Maxima Centrum met als doel om het verblijf van de kinderen wat minder zwaar te maken. Drijvende krachten achter deze stichting zijn Hein en Tonny, de ouders van Jaimy. Na het overlijden van hun zoon hebben zij stichting Jaimy opgericht om geld in te zamelen voor onder andere het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Fietsen met TrapVoorToekomst!
Zoals de naam al enigszins verklapt – TrapVoorToekomst! – is het doel om op de fiets te stappen en geld in te zamelen om kinderen te helpen een toekomst te geven. In totaal werden er twee afstanden afgelegd: 25 km en 100 km in de prachtige omgeving bij De Waard in Hattem. De Waard stapten op de fiets met onder andere medewerkers van ACSI, Dorema, Alpenkreuzer en de Sunshine Group. Na de fietstocht werd de cheque overhandigd aan Hein van Stichting Jaimy. 

We hebben een fantastische dag gehad en willen alle donateurs van harte bedanken voor hun bijdrage!