De Albatros
bestaat 65 jaar!

Wij vieren de verjaardag
van de Albatros!

Wie De Waard zegt, zegt de Albatros. Het is één van de eerste tenten die wij seriematig zijn gaan produceren en waar vele families hun vakanties in door hebben gebracht. De Albatros vinkt alle vakjes aan voor een sterke en betrouwbare familietent. Daarmee is deze iconische De Waard tent erg belangrijk geweest voor de groei en ontwikkeling én voor de sterke naam van De Waard Tenten. Zijn 65ste verjaardag konden we daarom niet zomaar voorbij laten gaan en dat heeft geleid tot deze speciale jubileumeditie: 

De kleuren grijs en groen

Dit is ‘m! Zoals gebruikelijk komen er op zo’n leeftijd weleens wat grijze haren door, dus hebben we het dak een prachtige lichtgrijze kleur gegeven als eerbetoon aan zijn leeftijd en al zijn wijsheid. De Albatros heeft een groene ‘broek’ gekregen die ‘m als gegoten zit. De kleur staat voor al zijn levenservaring en symboliseert de groei die wij te danken hebben aan deze iconische tent. Het belangrijkste: de kleuren vullen elkaar goed aan en vormen een prachtige combinatie voor deze jubileumeditie van de Albatros!

Terug in de tijd
met het retro-logo

Als kleine knipoog naar zijn leeftijd hebben we deze jubileumeditie voorzien van een retro-logo. Hiervoor hebben wij speciaal het oude logo opnieuw laten maken en deze is alleen te vinden op de jubileumeditie van deze Albatros. 

Kom de Albatros bekijken
op de Kampeer Kick-off!

Wil jij de Albatros jubileumeditie in het echt zien? Sla twee vliegen in één klap en kom samen met ons het kampeerseizoen aftrappen! Op zaterdag 6 april organiseren wij de Kampeer Kickoff: we geven een workshop luifels opzetten, we vieren het 65-jaar bestaan van onze Albatros en onze partners zijn er met hun daktenten, caravans en nog veel meer!