De opening van ons nieuwe pand!

Het grote openingsweekend voor familie, vrienden én natuurlijk onze klanten!

Wij hebben officieel intrek genomen in ons nieuwe pand! De afgelopen maanden hebben wij met man en macht er keihard aan gewerkt om onze nieuwe locatie op te bouwen en in te richten, en inmiddels is het klaar. De ramen zitten erin, de trap is geplaatst, en alle tenten vullen prachtig onze showroom. We konden dus officieel openen!

Voor ons was het drie dagen feest. Vrijdag ontvingen we al onze zakelijke relaties, zaterdag al onze klanten en zondag was het tijd om familie en vrienden te verwelkomen. Voor ons was het een bijzondere ervaring om dit prachtige moment met iedereen te delen.

Kon je er niet bij zijn? Dan kunnen we met onderstaande video alsnog ook met jou een beetje onze opening delen:

Een plek met het echte kampeergevoel

Wij vonden het belangrijk dat we een plek konden creëren waarin onze producten goed tot hun recht kunnen komen, en dat is zeker gelukt. We hebben veel met houttinten gewerkt en de inrichting aangekleed met planten en bomen voor een natuurlijke omgeving. Zodra je binnenkomt valt de grote boom direct op – waarvan de stam overigens echt is! Het dakraam bovenin zorgt voor een natuurlijke lichtinval en draagt dan ook echt bij aan dat kampeergevoel wat we zoeken. Op de begaande grond kunnen de kampeerders hun hart ophalen aan onze kampeertenten, en op de eerste verdieping staan onze luxe tenten uitgestald voor onze zakelijke doelgroep.

Kom je eens een kijkje nemen?

Wil je onze nieuwe plek zelf eens komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en eens vrijblijvend een rondje te lopen.

Ons adres is:

De Waard Tenten
Innovatiestraat 6
8051 TC Hattem

Zien we je snel? Tot dan!