Huif van Gazelle gemaakt door De Waard

Het antwoord op de vraag wat 2 iconische Nederlandse merken samenbrengt? Da’s een Makki!

De Waard en Koninklijke Gazelle zijn een prachtige samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling en productie van de regenhuif en afdekhoes voor de nieuwe elektrische bakfiets van Gazelle; de Makki.

Een tenten- en fietsenfabrikant, op het eerste oog lijkt dit geen logische combinatie. Voor de ontwikkeling van een regenhuif en afdekhoes voor op de bakfiets wel. Omdat De Waard bekend staat om hun producten van hoogwaardige kwaliteit, heeft Gazelle ervoor gekozen om deze accessoires voor de Makki samen met De Waard te ontwikkelen.

Al bijna 130 jaar ontwerpt en ontwikkelt Gazelle prachtige fietsen in alle soorten en maten. Een elektrische bakfiets ontbrak nog in het assortiment. Daar is nu verandering in gekomen met de opkomst van de Makki. De Makki is de eigentijdse elektrische bakfiets van Gazelle ontworpen voor ouders en kinderen. Bij de Makki staan veiligheid en comfort voorop.

 

Een samenwerking die past bij De Waard

De Waard is bekend met zijn kampeertenten van hoogwaardige kwaliteit. Tegenwoordig produceert De Waard meer dan alleen kampeertenten. Het is hun passie om tentdoek-gerelateerde producten van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. De regenhuif en de afdekhoes zijn voorzien van de beste en meest duurzame materialen, zoals TenCate All Season tentdoek, en grotendeels met de hand geproduceerd in eigen fabrieken. Met de hoeveelheid ramen in de regenhuif is het een mooi design om te zien en blijft het overzichtelijk voor ouder en kind.

Een elektrische bakfiets met een regenhuif en afdekhoes waar tot in de puntjes over nagedacht is. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.