Laat je tent repareren bij ons in het atelier

Het atelier van De Waard

Wij beschikken over ons eigen atelier. Ons reparatieteam helpt je graag om jouw tent te herstellen en klaar te maken voor je volgende vakantie. 

Heb je een tent waaraan een reparatie uitgevoerd moet worden?

Dit is hoe wij je helpen: 

Bezoek ons

Atelier

Innovatiestraat 6
8051 TC Hattem

Dit is hoe het werkt:

Stap 1 – Eerste beoordeling
We maken een eerste beoordeling van je tent. Stuur ons een reparatie-aanvraag met meer informatie en foto’s. Dat kan via het formulier onderaan de pagina. Voor deze beoordeling worden geen kosten in rekening gebracht en is geheel vrijblijvend.

Stap 2 – Bespreking van de reparatie
Zodra wij de je reparatie-aanvraag beoordeeld hebben nemen we contact met je op. Samen bespreken we de mogelijkheden en geven wij advies op basis van jouw aanvraag.

Stap 3 – Definitieve beoordeling 
Zien wij mogelijkheden om je tent te repareren? Dan is het noodzakelijk om de tent in het echt te zien voor een definitieve beoordeling. Voor een reparatie is het namelijk vereist om het doek vast te kunnen houden en de tent goed te bekijken. We leggen samen de tent uit op de tafel, onderzoeken de oorzaak en komen vervolgens met een definitief advies.

Let op: lever je tent schoon en droog aan
Voor een vlotte reparatie is het belangrijk als wij jouw tent schoon en droog aangeleverd krijgen. Dit maakt het voor ons makkelijker om de tent te repareren en scheelt jou weer in de kosten. 

Een goede beoordeling kost tijd, en wij vragen daar dan ook een vergoeding voor. Voor een beoordeling voor de tent hanteren wij een bedrag van €30,- euro en voor een beoordeling van een accessoire zoals een luifel een bedrag van €15,- 

Heb je een reparatie? Wees op tijd!
Zorg ervoor dat je op tijd bent. Afhankelijk van de drukte kan de reparatie-tijd oplopen. 

Neem contact op voor een beoordeling en we geven je graag duidelijkheid over de reparatie-tijd. Zo zorgen we er samen voor dat jij op tijd én met een gerust hart weer op vakantie kunt gaan! 

Verstuur een reparatie-aanvraag

Wil je een reparatie laten uitvoeren, wil je weten wat het ongeveer kost om een reparatie uit te voeren of ben je benieuwd naar de reparatie-tijd? Vul dan onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in.