Prijsvraag: ken jij deze tent uit 1958?

Zoon vindt zeer oude De Waard tent bij vader op zolder

De kampeersector is doorgaans een plek van ontspanning en plezier. Dat maakt het tot een hele leuke plek om te werken. Van onze klanten horen we dan ook regelmatig hartstikke leuke en bijzondere verhalen over hun vakanties met hun De Waard tent. Heel af en toe gebeurt het dat we een uiterst bijzonder verhaal te horen krijgen, en dat delen we graag met jullie.

Onlangs kregen we een mail waarin iemand aangaf dat hij een hele oude De Waard tent had gevonden op de zolder van zijn vader. Volgens hem zou het een tent moeten zijn uit het jaar 1958, écht een oudje dus. Zijn vraag was of wij nog interesse hadden in de tent. Zo’n oud model komen we niet snel tegen, en dus vonden het erg leuk om deze tent op te halen en eens te onderzoeken wat we precies in handen hadden.

Wij hebben de tent opgehaald, uitgepakt, opgezet en onderzoek gedaan naar welk model dit precies is. Inmiddels hebben wij wel een idee welke tent het is, maar wij zijn benieuwd of jij ook weet welke tent het is! Daarom hebben wij een bijzondere speciaal uitgeloofd:

Update! De termijn is voorbij en de prijswinnaar is bekend:

Wij hebben ongelofelijk veel reacties en heel veel mensen zaten in de goede richting. Echter kan er maar eentje die winnaar zijn, en wie dit is maken we bekend in onderstaande video. Maar eerst laten we je nog zien welke tent het is, en vooral waarom: