Wij stellen graag aan je voor:
Joris Drexhage

Joris, welkom bij de club! Vertel eens, wie ben je en wat ga je doen?
Dank je wel! Ik ben Joris Drexhage, 45 jaar en ga aan de slag als verantwoordelijke voor de consumententak van De Waard. Met hierin als doel om vanuit de sterkte fundering die er natuurlijk is, het merk De Waard nog meer te laten aansluiten bij de kampeerbehoeften in Nederland en internationaal. 

En een De Waard tent, is jou wel bekend, hè?
Absoluut! In 1986 ging mijn moeder werken bij De Waard Tenten in Heerde. Als kind was het echt een avontuur om tussen de tenten in het magazijn te mogen spelen. Dat zou tegenwoordig helaas niet meer kunnen, haha. Vroeger gingen wij ook al zelf met het hele gezin op vakantie in tenten van De Waard. Zelfs op trektochten door de bergen, waardoor wij op een gegeven moment meer tenten dan gezinsleden meehadden.

Later, toen ik 18 jaar was, ben ik zelf bij De Waard gaan werken als afleverkracht/ verkoper en sprong ik in bij de productie van grondzeilen voor de tenten. Na mijn afstuderen heb ik diverse werkplekken gehad, maar grappig genoeg ben ik in 2017 toch weer beland in het vertrouwde nest bij De Waard. Na de overname in 2018 ben ik aan de slag gegaan bij de zusterbedrijven Doréma en Alpenkreuzer. In 2020 heb ik mij volledig gefocust op Alpenkreuzer en daar nieuw leven in geblazen met onder andere een aantal verfrissende modellen.

Jan en Joris, de aanspreekpunten voor kampeertenten binnen De Waard Tenten!

Hoe ben je vervolgens weer in Hattem beland?
Eind 2023 was de klus voor Alpenkreuzer in grote lijnen afgerond en toen mijn voorganger Pé Bouwman met pensioen ging, vielen de puzzelstukjes precies in elkaar om hem op te volgen. Ik ben nog steeds een fanatiek De Waard-kampeerder, met onder andere een Papegaaiduiker, Lepelaar, Steenloper, een 2 stoks-Stern, een My First De Waard en nog wat oude prototypes.

Inmiddels ben ik alweer twee maanden actief voor De Waard. Het is gewoon erg leuk om met zo’n kwaliteitsmerk aan de slag te mogen en mee te werken aan de toekomst van het kamperen

Mooi om te horen. Heel veel plezier en succes toegewenst!