Maak kennis met
De Waard Tenten

Wij stellen ons graag voor

Wij zijn De Waard Tenten. Grote kans dat jij er vroeger als klein kind weleens in gekampeerd hebt. Ook grote kans dat je vader of moeder hun oerdegelijke Albatros nog steeds op zolder hebben liggen.

En dat is kenmerkend voor mensen die weleens in een De Waard tent gekampeerd hebben. Het zijn echt fans, voornamelijk vanwege de kwaliteit, het heerlijk ademende katoenen doek en het gewaardeerde lijnenspel.

We kunnen er je heel veel over vertellen, maar veel leuker is het nog om het zelf te zien. Bekijk hieronder hoe De Waard ooit ontstaan is en hoe wij onze tenten maken:

Hoe is De Waard Tenten ooit ontstaan?

Er doen vele verhalen de ronde over het ontstaan van De Waard. Maar hoe zit het nou echt? Om dat helder te krijgen gaan we samen met Pieter de Waard op pad. Pieter is de zoon van Machiel de Waard, oprichter van De Waard tenten. In 1968 nam Pieter het bedrijf van zijn vader over en hij was directeur-eigenaar tot 2000 – en met succes. Voor het ontstaan neemt Pieter ons mee terug naar 1940… 

Hoe maken wij onze tenten?

In gesprekken met klanten hoeven wij doorgaans niet veel te zeggen over de kwaliteit. Een vraag die wij wel regelmatig krijgen is hoe wij onze tenten zo sterk en stormvast krijgen. Daarvoor nemen we je graag mee naar onze fabriek in Tsjechië om een klein tipje van de sluier te lichten… 

Dit zijn onze medewerkers​

De meeste van onze kampeerders kennen ze wel: Pé en Jan. Bij elkaar opgeteld goed voor 75 jaar werkervaring binnen De Waard. Dat zegt al genoeg over hoe leuk het werken is bij De Waard. Maar we hebben nog genoeg andere leuke collega’s:

Ons atelier

Wij beschikken over een eigen atelier en een prachtig team dat jou graag helpt bij het repareren van je tent. Dat doen we zo:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij geven graag antwoord. Sommige vragen krijgen we vaker, en dus hebben we alle antwoorden voor je op een rijtje gezet: