Maak kennis met
De Waard Tenten

Wij zijn De Waard

De Waard is een oer-Hollands bedrijf dat al 75 jaar lang tenten bouwt. Ben je benieuwd waarom Machiel de Waard ooit zijn eerste tent heeft ontworpen? En wil je horen van huidig directeur Willem Wagenaar wat onze toekomstplannen zijn? Wij vertellen het je graag: 

Het ontstaan van De Waard

In 1947 werd oprichter Machiel geïnspireerd door een vriend om een stormvaste tent te maken. In Nederland staat De Waard bekend als hét merk dat staat voor kwaliteit en stormvaste tenten. Maar hoe is dat ooit gekomen? We vertellen je meer over de historie in Het ontstaan van De Waard:

Dit zijn onze medewerkers​

De meeste van onze kampeerders kennen ze wel: Pé en Jan. Bij elkaar opgeteld goed voor 75 jaar werkervaring binnen De Waard. Dat zegt al genoeg over hoe leuk het werken is bij De Waard. Maar we hebben nog genoeg andere leuke collega’s:

Ons atelier

Wij beschikken over een eigen atelier en een prachtig team dat jou graag helpt bij het repareren van je tent. Dat doen we zo:

Zo maken wij onze tenten ​

De Waard staat bekend om zijn stormvaste en kwalitatief goede tenten. Maar hoe wordt zo’n tent gemaakt?

Dat vertellen wij je graag:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij geven graag antwoord. Sommige vragen krijgen we vaker, en dus hebben we alle antwoorden voor je op een rijtje gezet: