Ontdek in drie stappen het verdienmodel van luxe glamping tenten

Zo ziet het verdienmodel eruit
van luxe glampingtenten

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de populariteit van glamping ontzettend is toegenomen. Wij merken dat veel campingeigenaren graag inspelen op deze trend. De uitstraling van luxe glamping tenten voegt veel sfeer toe op een camping, maar de voornaamste reden is toch vooral het interessante verdienmodel. Hoe dat precies zit, leggen we je in dit artikel uit aan de hand van dit voorbeeld.

Voorbeeld: het verdienmodel van onze Big Oak

Hoe het verdienmodel van een glamping tent werkt, leggen we je graag uit op basis van onze Big Oak. Dit is een erg gewild model, en deze voorbeeldberekening laat zien waarom:

Stap 1: De investeringen

Stap 2: De opbrengsten

Stap 3: Het resultaat

Camping-directeur Jan over zijn
luxe glamping tenten van De Waard

VIDEO – Directeur Jan van Kampeerterrein Stortemelk was één van de eerste die vol vertrouwen aan de slag ging met onze Big Oak en momenteel vier van deze glamping tenten heeft staan. Wij gingen op bezoek bij Jan om te vragen hoe hij zijn vier luxe glamping tenten van De Waard tot nu toe heeft ervaren:

Wil je advies op maat?

Ben jij nou ook benieuwd of jouw locatie zich leent voor een luxe glamping tent, zoals deze Big Oak? Wellicht wil je weten wat jouw rendement is, of welke zaken er allemaal nog meer bij komt kijken? Laat het ons weten, en wij helpen je graag met een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op jouw behoeften.